0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Dr. Bea Tiemens is met ingang van 1 april 2016 benoemd tot bijzonder hoogleraar Evidence based practice in mental health care aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen.
De leerstoel is mogelijk gemaakt door Indigo, een landelijke aanbieder van Basis geestelijke gezondheidszorg, zorg door praktijkondersteuners, huisartsenzorg, GGZ en preventie.

Bea Tiemens Tiemens is opgeleid tot andragoog en epidemioloog en werkt sinds 2001 als senior onderzoeker bij Pro Persona, een instelling voor specialistische GGZ. Bea Tiemens is daarnaast programmaleider wetenschappelijk onderzoek van Indigo.
De leerstoel zal een brugfunctie vervullen tussen wetenschap en praktijk. Binnen het Onderwijsinstituut Psychologie en Kunstmatige Intelligentie gaat Bea Tiemens onderwijs geven aan bachelor- en masterstudenten in methoden van evidence based practice.

Met haar onderzoeksprogramma, dat wordt gekoppeld aan het Behavioural Science Institute, richt ze zich op de verdere ontwikkeling van de visie en methodiek voor de Basis GGZ. Centraal daarbij staan onderzoek naar methodische en evidence based indicatiestelling, systematisch monitoren en de kosteneffectiviteit van de Basis GGZ.

Bron: Radboud UMC

Leave comment

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×