17 Flares Filament.io 17 Flares ×

Net verschenen: de tweede druk van ‘MOE is MOE maar voldaan’ en dan ook nog eens met een nieuw omslag vol indrukwekkende quotes van Kek Mama, Groter Groeien, Naima El Bezaz en Boekenkrant!

Het boek werd destijds door 26 uitgevers enthousiast ontvangen (‘goed geschreven, rake onderwerpen, humor’) maar even zo vaak afgewezen met als argument ‘Je bent geen Bekende Nederlander en dus commercieel niet aantrekkelijk.’Irene Wing Easton richtte zelf een uitgeverij op, liet het boek professioneel drukken, bracht het bij het Centraal Boekhuis, verzorgde een E-book en deed haar eigen pr. Zie hier een voorproefje!

Onlangs werd het boek dat korte en vaak hilarische verhalen bevat over de stress die moeders zichzelf en elkaar aandoen en de taboes binnen het moederschap behandelt, in Boekenkrant (feb 2012) nog geroemd als ‘opmerkelijk debuut’.

Dat moeders last hebben van moederlijke stress en taboes binnen het moederschap blijkt. Via twitter wordt ‘MOE is MOE maar voldaan’ door moeders uit het hele land bejubeld en daarnaast wordt de auteur via twitter uitgenodigd om lezingen te houden. Kortom, zij het op een niet traditionele manier, is het Irene Wing Easton toch gelukt.

Bron: http://www.wingeaston.nl/

 

Leave comment

17 Flares Twitter 2 Facebook 15 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 17 Flares ×