0 Flares Filament.io 0 Flares ×

 

Patientrelations.nl

PatientRelations.nl is een blog voor mensen die betrokken zijn bij zorgmarketing. Via social media, new media en de traditionele media wordt een gemiddeld persoon overspoeld met medische informatie. Er zijn verschillende actoren betrokken bij het tot stand komen van de informatie. Denk daarbij aan medische uitgevers, farmaceuten (productmanagers), patiëntenverenigingen, maar ook ziekenhuizen, zorginstellingen en individuen zoals medisch journalisten,  patiënten en publicisten. Naast nieuws over medische communicatie bevat PatientRelations ook pittige en leuke columns van mensen werkzaam in de zorgcommunicatie en zorgmarketing.

Wordt sponsor!

Content vraagt om tijd en tijd is natuurlijk geld. Daarom zoekt PatientRelations instellingen/bedrijven die de site via banners (200×200), skyscrapers (728×90) of tekst willen sponsoren. Vraag onze tarieven via de mail. We staan tevens open voor andere suggesties voor sponsoring.

Mail ons voor meer informatie: info@patientrelations.nl

 

PatientRelations is een uitgave van BonapartMedia 

Bij een normaal communicatiebureau ontbreekt het vaak aan wetenschappelijke kennis of aan creatief inzicht. BonapartMedia heeft juist wel die wetenschappelijke (medische) kennis en creativiteit in huis. Door de krachten op het vlak van communicatie, kennis & creatieve ervaring te bundelen, biedt BonapartMedia een doeltreffende visie voor mensen betrokken bij zorgcommunicatie.

 

Eigen uitgave of website?

PatientRelations is een product van BonapartMedia. Wij zijn gespecialiseerd in het uitgeven van medische en farmaceutische websites, magazines en brochures. Door deze diensten kunt u gericht en op een moderne manier communiceren met uw specifieke doelgroep. Bent u geïnteresseerd in de producten die BonapartMedia u te bieden heeft? Of wilt u misschien meer weten over onze moderne manier van uitgeven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Colofon

Patientrelations is een uitgave van BonapartMedia

Redactie:

Lennard Bonapart , MSc

Sales: 

Info@bonapartmedia.com

 

PatientRelations is een uitgave van:  www.bonapartmedia.com . U kunt ons bereiken per e-mail op info@bonapartmedia.com

Leave comment

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×